Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
Isde Frankrig 2022 | dag 2 højdepunkter og resultater

Nyheder

Isde Frankrig 2022 | dag 2 højdepunkter og resultater

Tidligere

Isde Frankrig 2022 | dag 2 højdepunkter og resultater

Næste
Dag 2 loop (samme som dag 1), Haute-Loire / Haut-Allier / Gévaudan

Usa verdenstrofæhold

        Dag 2 af Six Days handlede udelukkende om Storbritannien. Honda-rytteren Nathan Watson førte angrebet, hvilket tillod Storbritannien at indtage topplaceringen på vej ind i dag 3 i morgen. Team Spanien kæmpede og faldt ned til tredjepladsen i stillingen, mens de USA af A forbliver konstant på fjerdepladsen anført af Dante Oliveira, ivrig efter at vinde terræn og få en forsmag på podieplaceringen. 

Usa junior verdenstrofæhold

        Det er nu bekræftet, at US Junior Trophy Team er ude af kampen om noget andet end sidstepladsen, efter at Cody Barnes havde mekaniske problemer med sin Honda under dag 1 i går, hvilket gjorde ham ude i resten af ​​de følgende dage. Uanset hvad, ser Mateo Oliveira og Auston Walton ud til at holde tempoet oppe og gå ud med et brag! Team Italien forbliver på toppen efter to dage efterfulgt af Finland og Storbritannien.

USAs verdenstrofæhold for kvinder

        Damerne i USA fortsætter et enormt titelforsvar efter at have vundet begivenhedens anden dag! Brandy Richards fører an i kampen om at placere USA 3 minutter hurtigere end Storbritannien på andenpladsen i store håb om at beholde Womens World Trophy stateside, hvor det hører hjemme.

Anson maloney (gtbn-team)

        19. samlet klub, 7. i C2, 4. US Club Rider.

        Anson var spændt på at starte på et tidligere minut i dag efter dag 1 resultater. Han var også begejstret for at være på samme minut som den amerikanske rytter Tyler Vore. Dette fik dagen til at gå meget glattere, da rytterne bliver parret baseret på testtider snarere end tilfældig rækkefølge. Alle, der har lavet en Enduro, ved, at det altid er sjovt at køre det samme minut med en kammerat, så I kan hjælpe med at støtte hinanden og presse hinanden gennem løbsdagens sektioner. Dag 3 er helt ny, og Anson kan ikke vente med at få nogle friske overførsler og specielle tests.

Anthony ferrante (mojo team)

        25. samlet klub, 13. i C1, 6. US Club Rider.

        Anthony nævnte, at testene var meget hårdere end i går, men han formåede at forblive konsekvent og fra jorden i 178 mi dagen. Han løber stadig mod toppen af ​​klubholdstider og vil have et tidligt minut til dag 3 i morgen. Med en god nattesøvn og lidt mere intensitet på cyklen er vi sikre på, at han vil levere med den An-fron-tango-hastighed, vi ved, han har i tanken! For at hjælpe med at pumpe hans intensitet op, har vi muligvis fundet en ekstra koklokke for at sikre, at han kan høre os juble ved hver test i morgen.

Shane siebenthall (mojo team)

        91. samlet klub, 37. i C1, 14. US Club Rider.

        Shane red endnu en konsekvent dag på dag 2. Efter en nylig håndledsskade vidste vi, at han skulle kæmpe sig igennem smerten for at komme igennem hver dag. Han gjorde præcis det i dag og bragte en respektabel afslutning med hjem til dag 2. Med noget terapi, is og Ibuprofen hjælper vi ham med at holde håndleddet i form, så han kan fortsætte med at tage konstante dage. Af alle rytterne er Shane mest spændt på noget frisk spor i morgen & mindre hug på håndleddet. 

Josh chassaing (mojo team)

        DNF

        Josh har kæmpet med en sygdom siden lige før løbsstart søndag. Desværre ved test 3 i dag, efter mange styrt, besluttede han sig for, at den rigtige opfordring var at trække sig fra løbet i stedet for at risikere skade. Josh vil fortsætte med at støtte hele det amerikanske hold, men fra en støtteposition i stedet for på cyklen. Invaliderende sygdom kan forekomme fra tid til anden, når du rejser til et fremmed land. Vi er lige så kede af det, som han er, at det skete for ham i år. Han har lært meget i sin uge i Frankrig fra cykelforberedelse til ISDE-logistik til at se, hvordan 180 mil af en ISDE føles. Vi håber, at denne tur og uheldige omstændigheder giver ham drivkraften og behovet for at komme tilbage for at blive forløst! 

Dunlop geomax udfordring

        Dunlop Geomax Challenge, introduceret til 2021-udgaven i Italien, har til formål at støtte og promovere klub- og amatørryttere. Gratis og åben for enhver individuel registrering uden begrænsninger. Det eneste krav er at køre med EN91-dæk for at få adgang til fordelene:

  • Særligt 6-dages dækpakketilbud
  • Officielt Dunlop ryttersæt
  • Chancen for at køre en ekstra udfordring og være en del af den officielle podieceremoni
  • Eksklusive præmier til de fem bedste placeringer

        Som resultaterne står efter dag 2, begge Anson Maloney Anthony Ferrante sidde på 3. og 4. pladserne ud af 24 tilmeldte ryttere, ikke langt efter XC GEAR Club Teams Tyler Vore og Kai Aello. Shane Siebenthall er også registreret siddende i Top 10 på en 9. plads. Det bliver spændende at se, hvordan denne udfordring skrider frem! 

        Desværre vil Mojo Motosport Club Team være ude for at køre som et hold, men resten af ​​vores ryttere er stadig i flot stilling og øger tempoet ind i dag 3. I morgen er en helt ny bane for dag 3-4 og rytterne er klar til at køre på noget nyt/vil sætte pris på de mindre udblæste tests og ændring af kulisser. Med lidt regn i dag, må vi se, hvordan vejret holder ud. Tests og overførsler kan blive meget interessante senere på ugen... Stay tuned!

Af owen gorsuch
Tags
Anson maloney, anthony ferrante, frankrig, isde, josh chassaing, mojoclubteam, mojoraceteam, owen gorsuch, shane siebenthall, team usa
Kommentarer
1 kommentar
1 kommentar
  • Dennis

    Tak Nate elsker informationen.

Efterlad en kommentar