Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu

Nyheder

Mojomotosport race team rapport, distrikt 36 - runde 12

Tidligere

Mojomotosport race team rapport, distrikt 36 - runde 12

Næste
Af: derek blais | 3. oktober 2019

 

Bigfoot Blitz Hare Scrambles præsenteret af MojoMotoSport.com og Siskiyou County Off Road Riders

Runde 12 ama distrikt 36 mesterskab i langrendsserier

5.-6. oktober 2019

 

Runde 12 bragte MojoMotoSport Race Team tilbage til Mt. Shasta Ski Park til det 2. årlige Bigfoot Blitz Hare Scrambles. Dette løb fortsætter med at udvikle sig til et unikt sted med skiliftadgang for tilskuerne, levende musik og restaurant/bar muligheder for både mad og drikke. Weekenden var propfyldt med fantastisk racerløb for alle, og endda et Bigfoot-syn! Lange op ad bakker, stram enkeltspor, højder op til 6800 fod og sildede forhold sørgede for et krævende løb for både mand og maskine. Som weekendens sidste løb havde pro-løbet de sværeste forhold, idet det løse snavs rørte tonsvis af støv op, hvilket gjorde sigtbarheden dårlig og et problem med overophedning. På trods af udfordringen gav MojoMotoSport Race-holdet alt:

 

Brandon magann – pro aa #109e (3. plads)

Brandon fortsætter med at køre godt med endnu et podiebesøg på tredjepladsen. Sådan så han sin præstation: “Holdshot til banneret halvvejs oppe af bakken, blev overhalet af 4-takterne og fortabte sig i støvet op ad resten af ​​bakken. Var omkring 6. eller deromkring i første sving. Ladet ned ad den næste bakke (Super Sketchy blinde huller & sten overalt) gik tilbage til 3. OA og fastholdt det tempo resten af ​​løbet. Jeg nød virkelig denne, det var en sand XC-begivenhed!”

 

Lochlan campbell – pro aa #3 (6. plads aa/ 21. samlet)

Uheldet for Lochlan ser ud til at blive ved med at komme, med dårlige styrt, der rammer hans krop, cykel og resultater. På trods af dette bliver han ved med at konkurrere og tager den altid over målstregen! Her er, hvad han sagde om sit runde 12-løb: "Shasta var en skør, startede med det samme i støvet og styrtede gennem en højhastighedsklippesektion, hvilket gav mig selv nogle ret gode vejudslæt. Sadlede op igen og satte hende gennem brikkerne, hvilket på ingen måde er specielt, men jeg tager det."

 

Brett sage – a open #120b (4. plads a åben/ 22. samlet)

Brett missede lige podiet i denne uge, med vanskeligheder og lidt uheld. Sådan gik løbet for ham: “Havde en fantastisk start gik ind i 1. sving efter den lange op ad bakke i 3. A samlet. Jeg havde en fantastisk første omgang, hvor jeg passerede nogle professionelle og fandt en rille, så smækkede jeg mit baghjul på en sten virkelig hårdt og slog min kæde af! Det tog mig et par minutter at få den på igen og komme i gang igen. Jeg mistede en masse tid og mange stillinger. Jeg havde så problemer med overophedning efter det og kunne bare ikke komme tilbage! Ikke sikker på, hvorfor min blæser ikke virkede, men cyklen tog helt sikkert et tæsk. Jeg endte på 4. pladsen i klassen og 22. samlet. Jeg er i øjeblikket i 2. i klassen i point og 16 point ned med 4 løb tilbage. Jeg har helt sikkert mit arbejde klar til mig. KTM 450 bliver genopbygget i denne uge, og jeg skal køre med min 300 på Donner! Tak til alle der støtter mig!”

 

Anson maloney - pro aa #1

Anson fortsætter med at øve og træne til ISDE, så han kørte ikke igen i denne uge. Rygterne siger, at han skal ud til Donner Hare Scrambles og sætte friske IRC VE33 Gekkota-dæk på dine hjul til MojoMotoSport! Få din Anson Maloney ISDE-trøje på MojoMotoSport.com for at støtte Ansons tur til ISDE i Portugal og Team USA!

 

Næste løb i Cross Country Series er Donner Hare Scrambles, den 19. og 20. oktober på Donner Ski Ranch i Norden, Californien. Du vil ikke gå glip af denne runde, som har en ekstra attraktion: Donner Pass Motoclimb Challenge, præsenteret af Elevated Action Sports! Få dit fix af Motoclimb OG Cross Country-løb på én weekend. Vi ses der!

 

 Tak til alle vores fantastiske sponsorer!

Ved dristige apps
Tags
Anson maloney, brandon magann, brett sage, d36, derek blais, lochlan campbell, mojoraceteam, racing
Kommentarer
0 kommentarer
0 kommentarer

Efterlad en kommentar