Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
Forkæl dig selv med den mest præcise dæktryksmåling med Mullicos trykmåler!

Nyheder

Forkæl dig selv med den mest præcise dæktryksmåling med Mullicos trykmåler!

Tidligere

Forkæl dig selv med den mest præcise dæktryksmåling med Mullicos trykmåler!

Næste

Ønsker du at få det absolut mest ud af dine dæk hver tur? Svaret burde alligevel være ja, men hvis det er det, så er du kommet til det rigtige sted! Vores nyeste samarbejde med Mullico specialprodukter vil hjælpe dig med at få den ekstra fordel for den ultimative trækkraft og ydeevne fra dine dæk. Lad mig forklare hvorfor...

Hvis du ikke har hørt om Mullico og deres Digitale dæktryksmålere, skal du vide, at det er det mærke, du ønsker. Konstrueret til at opfylde standarderne for de bedste mekanikere i branchen, er dette et produkt, der bygger bro mellem kvalitet og overkommelig pris! Den store, baggrundsbelyste LCD-skærm viser tryk i realtid med en nøjagtighed på 0,5 % ved fem valgbare skaleenheder (PSI, Kpa, Kgf/cm², Bar, Mpa). Udnyttet af de bedste fabriksteams i branchen, såsom Rockstar Husqvarna, RedBull GasGas og mange andre, kommer disse med alle klokker og fløjter, såsom:

  • Tri-port, højflow trykudløsningsventil for hastighed og nøjagtighed
  • Kraftig digital måler i rustfrit stål med stødsikker gummistøvle
  • Anodiseret billet aluminium krop
  • Dobbelt drejelig, 18" lang højtryksslange
  • 45 graders vinklet luftpatron

Dette er en trykmåler ulig nogen anden. Mullico har brugt tid og kræfter på dette specielle produkt for at få det elektronisk til at kompensere for det atmosfæriske tryk, du måtte befinde dig i. Selvfølgelig er dette produkt ikke begrænset til kun dirtbikes! Professionelle supercykelhold har tillid til Mullicos trykmålere til deres maskiner også, og det er lige så nyttigt til din hverdags afhentning. 

Bestil din i dag! Mullico digitale dækmålere er på lager og klar til at blive sendt lige til døren! Har du stadig spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os og ringe til os på 800-892-0550 eller bruge vores Live Chat-funktion. Vi er her og hjælper gerne!

Af owen gorsuch
Tags
Mullico, owen gorsuch, dæk, værktøj
Kommentarer
0 kommentarer
0 kommentarer

Efterlad en kommentar